Erfarna executive search konsulter hittar de kandidater som gör skillnad

TRANSEARCH har mer än 30 års erfarenhet av search och rekrytering. Våra uppdrag finns inom det privata näringslivet, den offentliga sektorn och idéburna organisationer. Vi arbetar med såväl svenska som internationella chefsrekryteringsuppdrag.

 

Executive search är en aktiv metod

Chefsrekrytering handlar om att hitta och söka upp duktiga kandidater. Arbetssättet kallas ofta Headhunting. Det betyder att vi tar kontakt med personer som ofta är nöjda med sin nuvarande roll men som kan lockas av en ny utmaning.

 

Vi har ett väl utvecklat kontaktnät inom de flesta branscher. Det innebär att vi vet hur man når de kvalificerade personer som inte aktivt söker efter en ny position eller lägger märke till de befattningar som annonseras.

 

Vårt systematiska arbetssätt säkerställer att vi hittar de kandidater som gör skillnad. Introduktion och uppföljning är andra viktiga delar i vår process kring Executive Search.

 

Alla våra Executive Search konsulter, headhunters, har kvalificerad och gedigen ledarerfarenhet från näringslivet och olika branscher, både i linjebefattningar och i ledningsgrupper. I ett samarbete med oss får du tillgång till en konsult som har förståelse för verksamhetens villkor. Ett resultat av vår genomarbetade rekryteringsprocess är att 96 procent av våra kandidater är kvar i sina befattningar eller befordrade vid vår uppföljning efter tolv månader. Och båda parter är nöjda.

EXECUTIVE SEARCH

En aktiv metod

Utvecklat kontaktnät

30 års erfarenhet