”Ett gediget och omfattande kartläggningsarbete är mycket
viktigt för att hitta rätt kandidater.”

Aktuellt och pågående rekryteringar

Kommunikationsdirektör till Helsingborgs stad

Helsingborgs stad ligger långt framme inom kommunikation, innovation och samhällsutveckling. Inom vissa delar är Helsingborg till och med ledande i Sverige, vilket bland annat premierats med utmärkelser som Årets Employer Branding-kommun, Årets IT-kommun, Sveriges bästa kommunwebb och Årets tillväxtkommun.

Kommunikationsdirektören har ett övergripande ansvar att leda, utveckla och samordna stadens kommunikation. Som kommunikationsdirektör är man avdelningschef för stadens kommunikationsavdelning som är en del av Stadsledningsförvaltningen. Totalt arbetar ca 35 personer på kommunikationsavdelningen som består av enheter för  Marknad och Kommunikation, Redaktion och Webb.

Vi söker en ledare med gedigen erfarenhet av strategisk kommunikations- och/eller marknadsföringsarbete från näringslivet, offentlig sektor eller idéburen organisation.

En person som genom sitt coachande ledarskap motiverar, inspirerar och utvecklar människor.

Van nätverksledare och erfarenhet att arbeta med informellt mandat i större organisationer.

Utbildning och erfarenhet: Relevant högskoleexamen ex journalist, kommunikation eller marknadsföring. Erfarenhet av politisk styrd organisation är meriterande.

Mer information:

Lars Tegelberg: 0703-77 99 44  lars.tegelberg@transearch.se